Červená bio pšenice obsahuje anthocyaniny, které efektivně pohlcují reaktivní kyslíkové a dusíkové molekuly (tyto oxidanty mohou způsobit genetická poškození, poškození proteinů i lipidů). Jsou při tom mnohem účinnější než vitamín C a E. Mají i další pozitivní vlastnosti: zlepšují zrak, potlačují záněty a chrání cévní systém. Mouka z červené pšenice propůjčí pečivu kořeněnou příchuť s lehkou stopou ořechů. Pekárenské vlastnosti této mouky jsou stejné jako u konvenční pšenice, proto je její použití univerzální. - ve výrobě chleba i pečiva - ve výrobě těstovin - ve výrobě sušenek a vaflí
ePoptávka.cz je největší poptávkový systém v České republice, který využívá 280 582 dodavatelů ze všech oborů podnikání. Měsíčně zpracujeme přes 11 tis. poptávek ve finančním objemu více než 7 mld. Kč.
Tato stránka v rámci poskytování služeb využívá cookies. Nastavení používání a dostupnosti cookies můžete upravit v nastavení prohlížeče.
Chráníme Vaše osobní údaje v souladu s nařízením Evropské unie o GDPR. Detaily zde.
© 2006—2024 B2M.CZ s.r.o. ráda poskytuje pomoc potřebným ♥️. Všechna práva vyhrazena.